Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: Välkommen till den digitala gemenskapen!

Känns det krångligt med det digitala? Hur funkar detta med appar - både för social verksamhet och för praktiska saker som bankärenden? Brukar du behöva ringa barn eller barnbarn för att få hjälp? Malin Perlheden, aktuell med boken "Digitant" delar med sig av sina bästa råd för att du ska kunna känna att du har bättre koll. 30 minuter med nya insikter, lunch och rabatt för bara 150 kr!

För detta evenemang kan du anmäla dig via knappen nedan ELLER till evenemang@akademibokhandeln.se
Det andra alternativet är för att du ska kunna anmäla någon som inte är så datavan och som skulle passa bra i publiken för detta.

98 % av Sveriges befolkning har i dag tillgång till internet. Samtidigt lever drygt en miljon personer i ett digitalt utanförskap. Det är ett handikapp i dagens uppkopplade samhälle och ger en känsla av osäkerhet, ensamhet och otillräcklighet. Praktiska saker i livet blir onödigt svåra. Kanske är du redan uppkopplad, men känner dig osäker på hur du ska använda din dator, platta eller telefon på bästa sätt?  Med hjälp av den här enkla handboken bjuder vi in dig till den stora gemenskapen på nätet. Enkla råd och steg-för-steg-instruktioner gör att du kan våga dig ut i den digitala världen  och upptäcka nya som gamla vänner i sociala medier, våga handla på nätet, göra bankärenden, sköta dina vårdkontakter och våga testa nya saker. Digitant är helt enkelt din guide till den digitala världen.

Malin Perlheden är journalist med tio års erfarenhet att jobba digitalt mot en kvinnlig målgrupp och jobbar i dag som digital kommersiell redaktör på Aller media med varumärken som Allers, Allas, Hemmets veckotidning, Året Runt, Femina, MåBra och Svensk Damtidning med insikt i äldre kvinnors vanor och beteenden på nätet.

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början) Föredraget håller på kl 12.00-12.30.
Varmt välkommen!
   

torsdag 14 mars kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan