Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: Sant och falskt om hållbarhet

Jessica Cederberg Wodmar är en av Sveriges mesta hållbarhetsexperter. Här guidar hon oss genom komplexa frågor och den senaste forskningen samtidigt som hon slår hål på myter om hållbarhet. Föranmälan görs via knappen nedan.

I den här boken får du hjälp med hur hållbarhetstänkandet kan genomsyra alla delar av livet. Boken ger läsaren verktyg för att leva hållbart på ett enkelt och smart sätt. För som Jessica skriver, hållbarhet handlar verkligen inte om att gå runt och ha ångest. Hon vill i stället hjälpa människor att förstå och navigera i hållbarhetsbegreppen och känna stolthet över den hållbarhet just du bidrar med!

Läs bland annat om följande myter:
Shopping gör skillnad i hållbarhet! - JA
Otvättad frukt en livsfara! - NEJ
Hej till granne räcker långt! - JA
Återvinning en bluff! - NEJ
Klädd i kemikalier! - JA
Vi blir sjukare med ett varmt klimat - JA

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början) Föredraget håller på kl 12.00-12.30.
Varmt välkommen!
   

torsdag 24 januari kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan