Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: "Såna som du ska inte va här"

Komikern Marika Carlsson berättar om hur det är att vara adopterad från Etiopien, växa upp i en kristen familj, vara fanatisk pingstvän och vilja frälsa hela världen. Att vara homofob och sedan bli förälskad i en kvinna. Välkommen till en stund som ger nya insikter, lunch och rabatt - för bara 150 kr. Föranmälan görs via knappen nedan.

I ”Såna som du ska inte va här” skriver komikern Marika Carlsson personligt om de händelser som har format henne till den hon är i dag. Hon berättar om sökandet efter rötter och rädslan för vad det skulle innebära för hennes egen identitet.

Det är en historia om dagens Sverige, om utanförskap och gemenskap, om modet att både fatta obekväma beslut och att våga ta emot den stora kärleken. Allt berättat med Marikas insiktsfulla värme och humor.

MARIKA CARLSSON är en av våra mest uppskattade komiker och har korats till Årets kvinnliga komiker två gånger på Svenska Standupgalan. Hon har gjort flera framgångsrika föreställningar som även sänts i tv. År 2012 var hon värd i Sommar i P1. Hon är också en av tävlingsdeltagarna i det populära TV-programmet  "Bäst i test".

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen nedan. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig sallad med dryck från Café K-märkt plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken senast 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början) Föredraget håller på kl 12.00-12.30. Varmt välkommen!

torsdag 20 september kl 11:45

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan