Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: Så jobbar du ostört!

Ofta kan man känna efter en intensiv arbetsdag att man ändå inte fått något vettigt gjort. Och den där "To-do-listan" som skrevs på morgonen är fortfarande minst lika lång. Gisela Bäcklander delar med sig av goda råd utifrån sin aktuella bok "Ostörd - principer för en skärpt arbetsdag". I dessa tider begränsar vi publiken till max 30 pers, med avstånd mellan stolarna. Föranmälan görs via knappen nedan, senast måndag 28/9. Lunch, rabatt och nya insikter för enbart 150 kr. Välkommen!

Ostörd handlar om att värna om, prioritera och förvalta dina mentala tillgångar. Då kan de användas där de behövs som mest och dessutom är roligast att tillämpa i utmanande, kreativt, koncentrerat arbete. Du får lära dig hur kunskap om arbetsminne, uppmärksamhet och planeringsförmåga kan hjälpa dig i ditt jobb. Teori varvas med tips så att du kan skapa de bästa förutsättningarna för lugn, tydlighet och ostördhet med högre kvalitet som resultat.

Gisela Bäcklander, fi l.dr, har disputerat i industriell ekonomi och organisation vid KTH och har en masterexamen i organisationspsykologi. Hon är verksam som arbetslivsforskare vid GIH.

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. Du får också 10 kr rabatt på valfri kaffe på maten hos Café K-märkt. Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början. Föredraget håller på kl 12.00-12.30.

torsdag 1 oktober kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan