Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: Rädda maten

Kocken Paul Svensson har gjort sig känd som en maträddare av rang. Det finns så många sätt man kan ta vara på mat som man annars lätt skulle slänga. Kom och låt dig inspireras till att göra klokare val både i ditt kök och i mataffären. Föranmälan via knappen nedan. Lunch, rabatt och nya insikter för enbart 150 kr. Välkommen!

Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om restaurangen Retaste, där kockarna Paul Svensson och Christofer Ekman fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på bästa sätt. Paul Svensson var även med i den mycket intressanta och tankeväckande TV-serien "Maträddarna" som gick på TV i vintras. I den här kokboken får du ta del av 80 klimatsmarta recept och tips som minskar matsvinnet i ditt hem. Tillsammans gör vi skillnad! 

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. Du får också 10 kr rabatt på valfri kaffe på maten hos Café K-märkt. Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början. Föredraget håller på kl 12.00-12.30.
Varmt välkommen!
   

torsdag 26 september kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan