Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: Kom närmare varandra i sommar!

Vi mår bra av beröring och ändå rör vi vid varandra allt mindre. Hur blev det så? Och varför är det så viktigt att göra det? Hjärnforskaren Helena Backlund Wasling berättar och ger goda råd om hur vi kan bli bättre på närhet i sommar. 30 minuter med nya insikter, lunch och rabatt för bara 150 kr! Anmälan via knappen nedan. Välkommen!

Vi vet idag att beröring fungerar som ett socialt klister som gör oss lyckligare, mer samarbetsvilliga och generösa. Beröringen påverkar dessutom vårt välmående och vår känslighet för stress och smärta. Ett liv utan närkontakt är inte bara ensamt, det är även förenat med stora hälsorisker.

Närmare berättar hjärnforskaren Helena Backlund Wasling varför det är så viktigt att vi kommer närmare. Med konkreta råd och nya insikter visar hon hur du kan förbättra dina sociala relationer och bli lyckligare genom lite mer beröring i ditt liv.

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. Du får också 10 kr rabatt på valfri kaffe på maten hos Café K-märkt. (Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början) Föredraget håller på kl 12.00-12.30.
Varmt välkommen!
   

 

onsdag 19 juni kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan