Stockholm Mäster Samuelsgatan

INSTÄLLT! Inspirationslunch: Bästa tipsen för din semester i Sverige

Vi bor ju i ett fantastiskt vackert land! Så en semester inrikes kan vara minst lika lyckad som en utrikesresa. Niklas Kämpargård - fotograf, skribent och självhushållare - är väl insatt i vilka härliga pärlor Sverige har att erbjuda för semestern. 30 minuter med nya insikter, lunch och rabatt för bara 150 kr! Anmälan via knappen nedan. Välkommen!

Varför åka långt när nästan allting finns nära? Niklas Kämpargård guidar dig genom Sveriges exotiska sevärdheter och utmanande äventyr med hänsyn till både klimat och plånbok.  

När klimatutmaningarna får många att fundera på om man verkligen ska göra den där långresan till varmare breddgrader ökar intresset för att uppleva Sveriges alla sevärdheter. Året om. Bortsett från fantastiska vinterupplevelser finns också världskända restauranger, mysiga kaféer, härliga hotell och en lång rad unika upplevelser som gör Sverige exotiskt. Fördelen med att resa i Sverige är att det inte behöver kosta så mycket då både friluftsliv och naturupplevelser oftast är helt gratis och äventyret ligger hyfsat nära. Som att njuta av midnattssolen, spana efter varg, cykla dressin, paddla kajak eller besöka världsarvet i Karlskrona. Svemesterger dig råd och tips om hur du kan resa hållbart och klimatsmart. Det är nu det är dags att uppleva Sverige.  

Niklas Kämpargård är skribent och fotograf och har skrivit flera böcker om resor, självhushållning, odling och krisberedskap. Hans senaste bok, Resa med barn, kom ut på MiMa 2018.  Niklas och hans familj har ett stort intresse för resor och friluftsliv och han har själv besökt ett nittiotal länder, knappt hälften av dem tillsammans med barnen Kalle (14 år) och Hilda (10 år).

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. Du får också 10 kr rabatt på valfri kaffe på maten hos Café K-märkt. (Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början) Föredraget håller på kl 12.00-12.30.
Varmt välkommen!
   

onsdag 12 juni kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan