Stockholm Odenplan

Inspirationsfrukost: Tågsemester!

Allt fler väljer tåget på semestern. Vad ska man tänka på när man bokar sin resa och vilka resmål rekommenderas? Susanna Elfors, grundare av Facebook-gruppen Tågsemester, är en av redaktörerna för nya boken med samma namn. Hör henne dela med sig av sina och gruppens bästa tips! Föranmälan via knappen nedan. Kaffe och smörgås serveras från kl 8.15 och programmet börjar kl 8.30. Inspiration, frukost och rabatt för bara 80 kr.

Vi kommer även ha en inspirationslunch på detta tema den 17 april på Mäster Samuelsgatan. Läs mer och anmäl dig här
https://www.akademibokhandeln.se/evenemang/inspirationslunch-tagsemester/

Nu kommer boken som fångar svenskarnas växande vilja att ta tåget på semestern!
Tågsemester innehåller 24 inspirerande berättelser skrivna av lika många resenärer. Barnfamiljer på äventyr, ensamvargar på luff, brudpar på bröllopsresa, pensionärspar som tar sig en sväng runt hela klotet ... det finns mycket att hämta för den som själv vill ge sig iväg! I ett faktaspäckat kapitel tipsar Per J Andersson, redaktör på Vagabond, om hur man bäst planerar och bokar sin drömresa. OBS! Som extra bonus medföljer 2019 års Interrailkarta i egen ficka.
Boken är ett samarbete med facebook-gruppen Tågsemester, som har drygt 50 000 medlemmar (feb 2019). Gruppens grundare Susanna Elfors, hållbarhetsforskare på KTH, är en av bokens redaktörer och har skrivit förordet.

80 kr för frukost och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Odenplan i samband med inspirationsfrukosten. Där betalar du 80 kr, för vilket du får kaffe/te och smörgås plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken kl 08.15 för att hinna betala och förse dig med frukost innan föredragets början) Föredraget håller på kl 08.30-9.00. Varmt välkommen!

fredag 5 april kl 08:15-09:00

Plats

Stockholm Odenplan