Göteborg Kungsgatan

Välkommen på en inspirerande frukost på temat kärlek, relationer och lycka! FULLBOKAT!

Att fokusera på det som ger mening, njutning och lyckokänslor gör våra liv rikare. Och våra relationer är en av de viktigaste sakerna i tillvaron. Möt författaren Eva Sanner och få tips för bättre relationer, inte bara mellan dig och en partner, utan till arbetskamrater, vänner och resten av omvärlden. När vi lever passionerat på riktigt behöver vi inte konsumera för att bli nöjda med oss själva. På så sätt är personlig utveckling också bra för vår relation till planeten.

Vi bjuder på smoothies/juice. Programmet börjar kl 9.00 och insläpp sker fem minuter innan. Evenemanget är kostnadsfritt men föranmälan görs till goteborg.kungsgatan@akademibokhandeln.se senast dagen före. Begränsat antal platser!
Välkommen! 
 Evenemanget är fullbokat men varmt välkommen en annan gång!

Om boken:
”Passionskoden – för ett helt och hållbart liv” tar upp sexton faktorer som alla bidrar till större livskvalitet. Här finns kapitel om njutning, mod, integritet, nyfikenhet, intuition, tacksamhet och mycket mer. Vi får läsa om hur vi kan skilja mellan passion och beroende, om sju olika personlighetstyper eller sätt att vara passionerad på samt får övningar för att omsätta bokens avsnitt i handling. Boken är en hjälp för mera glöd i ett förhållande, men även för bättre stämning på jobbet och inte minst större medvetenhet om vad som faktiskt gör oss nöjda på riktigt och vad vi kan göra för att livet ska bli mer vårt eget.

”Passionskoden” bygger på aktuell forskning om lycka, hjärnan, beroende mm, samt på ett antal intervjuer med människor som tagit nya steg i livet eller njuter av det liv de har.

Om Eva Sanner: 
Författare och psykosyntesterapeut för par och individer med mottagning i Göteborg och Stockholm. ”Passionskoden” är hennes nionde bok.

tisdag 14 februari kl 09:00

Plats

Göteborg Kungsgatan