Stockholm Odenplan

Inspirationsfrukost: Må bra som förälder

Hur tar man hand om sig själv efter månader med otillräcklig sömn? Hur orkar man med att vara en bra förälder till en treåring som trotsar? Hur förlåter man sig själv när man inte orkar som man borde? Och vad är ens en "bra" förälder? Psykologerna Helga Johnsson Wennerdal och Clara Zelleroth delar med sig av råd och tips utifrån sin aktuella bok. Kaffe och smörgås serveras från kl 8.15, författarsamtalet börjar kl 8.30. Frukost, rabatt och framträdande för endast 80 kr.

Föranmälan via knappen nedan eller via mejl evenemang@akademibokhandeln.se

Studier visar på paradoxen: att bli förälder, det kanske största och lyckligaste som kan hända en, verkar för många följas av en minskad livskvalitet, åtminstone kortsiktigt. Många upplever också att det saknas utrymme i föräldraskapet för andra känslor och upplevelser än lycka, njutning och prestation.

Det finns gott om böcker som försöker lösa utmaningar hos barnet, till exempel med sömn och trots. Men den här boken riktar sig helt mot föräldrarnas mående, deras känslor och reaktioner. Författarna koncentrerar sig på allmängiltiga problem i vardagliga situationer där de flesta som har små barn känner igen sig. Här får man såväl personliga berättelser som teorier och dessutom konkreta verktyg för självhjälp: enkla beprövade övningar som ska underlätta för föräldrar att må bättre under småbarnsåren.

80 kr för frukost och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida eller till mejladressen ovan. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Odenplan i samband med inspirationsfrukosten. Där betalar du 80 kr, för vilket du får kaffe/the och smörgås plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken ca 08.15 för att hinna betala och hämta frukost innan samtalets början) Föredraget håller på kl 08.30-9.00.
Varmt välkommen!
   

fredag 15 mars kl 08:15-09:00

Plats

Stockholm Odenplan