Lund Stortorget

Inspirationsfrukost: Hälsorevolutionen fortsätter

Maria Borelius gjorde succé med sin bok "Hälsorevolutionen" som kom förra året. Nu är hon tillbaka med lika härliga och inspirerande "Bliss", som tar vid där Hälsorevolutionen slutade. Nya insikter, frukost och rabatt för bara 80 kr! Anmälan via knappen nedan.

Forskningen kring inflammation stormar fram över världen och Maria Borelius fortsätter att följa forskare och gurus tätt i hälarna och lägga det spännande pusslet för hur vi når ett ännu bättre jag. Resan tar henne till Wales, Los Angeles, San Francisco och Japan, där kvinnorna lever längst i hela världen. I Bliss delar Maria med sig av de bästa insidertipsen för att få till en antiinflammatorisk livsstil i vardagen och ger läsaren helt nya genvägar och enkla knep som verkligen fungerar. Boken innehåller 30 antiinflammatoriska vardagsrecept, träningsprogram, matplaner, inköpslistor och humoristiska vardagsinsikter. Maria bjuder också på egna misslyckanden och utmaningar hon mött på vägen. Hälsorevolutionen vägen till en antiinflammatorisk livsstilutkom i januari 2018 och ligger fortfarande på topplistorna. Boken har hittills sålts i över 50 000 exemplar bara i Sverige och är även utgiven i Danmark och Finland. Nästa år släpps den i USA, Storbritannien, Italien, Norge med flera länder via ett världskontrakt med HarperCollins.

Maria Borelius är prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till Sedan du fött (1993), Motboken(2003), Bryt det sista tabut(2013) och bästsäljande Hälsorevolutionen(2018). Hon är kolumnist i DI, grundare till Stiftelsen Ester samt kommunikationsrådgivare till läkemedels- och techföretag. Maria har tidigare varit vetenskapsreporter på Rapport, programledare för vetenskapsprogrammet NOVA, handelsminister och VD på globala mikrofinansorganisationen Hand in Hand International. Hon är fil.kand. i biologi, fysik och matematik och har en master i vetenskapsjournalistik. 

Nya insikter, frukost och rabattför bara 80 kr - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan i samband med inspirationsfrukosten. Där betalar du 80 kr, för vilket du får kaffe/te och smörgås plus 50 kr rabatt på den aktuella boken bok vid detta tillfälle. Var på plats i butiken kl 09.00 för att hinna betala och förse dig med frukost innan föredragets början kl 09.15. Varmt välkommen!

lördag 6 april kl 09:00-10:00

Plats

Lund Stortorget