Malmö Hansa

'Hela Sverige bakar'-vinnaren signerar!

Shireen Selfelt, vinnaren av 'Hela Sverige bakar 2016', signerar sin fina bakbok Baka som en stjärna. Den perfekta julklappen!

För Shireen Selfelt, vinnare av Hela Sverige bakar 2016, handlar bakning om gemenskap och om att kunna bjuda sina nära och kära på något riktigt gott. Det är något alla kan lära sig att göra hemma i sitt eget kök!

Här bjuder hon på sina bästa och godaste recept, allt från stjärnbaken i Hela Sverige bakar till en lättbakad oreopaj och en fantastisk bröllopstårta. Eller vad sägs om ett helt kapitel om maräng i alla dess former? Oavsett vad du blir sugen på att baka smakar allt fantastiskt gott!

Ur innehållet:
-Älskade choklad – smått och gott med godaste råvaran choklad: kladdkakekaka, söta blondies, nutellagrottor, cake pops …

-Knåda och kavla – goda matbröd och syndiga bullar i en härlig blandning, från kalljästa lördagsfrallor som det bara är att ta fram ur kylen och grädda till frukosten till sommarbullar fyllda med läcker jordgubbs- och myntakräm.

-Maräng, maräng, maräng – här finns maräng i all tänkbara former. Små maränger att toppa glassen med, en exotisk pavlova, macarons, en fräsch citron- och passionspaj eller en härlig marängrulltårta med choklad och jordgubbar – vad blir du sugen på?

-Tårthimlen – oavsett om du vill ha något till fikat eller göra en avancerad tårta till bröllopsfesten så finns här något för alla tillfällen! Lättbakad pistagetårta, ljuvlig skogsbärsdröm eller Shireens lyxiga med härligt marängtäcke är bara några av att välja bland.

-Jorden runt – med inspiration från både genomförda resor och drömresmål finns här allt från toffee cheesecake till matcha-minicupcakes och mammas baklava.

tisdag 6 december kl 16:00-16:30

Plats

Malmö Hansa