Stockholm Mäster Samuelsgatan

Harmoni i vardagen

Kvällens författare ger råd om hur man får en mer harmonisk vardag. Det kan vara genom mindfulness, ”De 12 livsstegen”, att hitta styrkan i sin ADHD, eller att börja dagen med en rofylld morgon. Programmet börjar kl 19.45 med insläpp kl 19.30. Föranmälan via knappen nedan.

Olle Carlsson har arbetat som präst i 35 år, han har erfarenhet av eget missbruk och beskriver vad det kan innebära att bryta med meningslöshet och tomhet och söka efter mening, tillit och helhet i vår tid. Idag är han kyrkoherde i Katarina församling. Katarinamässan är Sveriges mest välbesökta gudstjänst.

Ola Schenström är idag den enda läkaren i Sverige som enbart arbetar med mindfulness. Under sina 34 år som läkare och specialist i allmänmedicin, varav tjugo som chef för en vårdcentral i Luleå, har han sett hur livsstilssjukdomarna drabbar allt fler och allt allvarligare. *

Anders Hansen är leg läkare från Karolinska Institutet. Överläkare i psykiatri och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han har skrivit över 2000 artiklar om medicinsk forskning och läkemedel för Dagens Industri, E24/SvD, British Medical Journal och Läkartidningen.

Kristin Kaspersen har bland annat varit programledare för Nyhetsmorgon, Spårlöst, Melodifestivalen och Biggest Loser. Under 2015 leder hon även den nystartade tv-satsningen Vardagspuls. Hon har själv ett stort intresse för både träning och hälsosam mat. Hon håller också föreläsningar om utmaningar, träning, hälsa och livet. 

tisdag 24 oktober kl 19:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan
 1. bokomslag Good morning : skön start ger energi för dagen

  Good morning : skön start ger energi ...

  Kristin Kaspersen

  Kartonnage

  279:-

 2. bokomslag Livsstegen : 12 steg till inre hälsa

  Livsstegen : 12 steg till inre hälsa

  Olle Carlsson • Fotiní Carlsson

  Inbunden

  269:-