Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: Har mannen någon framtid?

Världen är inne i ett paradigmskifte. Kvinnor är inte längre beroende av män, de underordnar sig inte längre, istället anslår de en ny ton. Men vad innebär det för mannen, finns det någon plats för honom i morgondagens samhälle? Journalisten Lena Gustafsson samtalar med ekonomiprofessor Micael Dahlén om detta. Inspiration, lunch och rabatt för bara 150 kr - varmt välkommen!

Hur är det att vara man i Sverige idag?
Lena Gustafsson har nyfiket frågat 13 män om deras syn på mannens framtid. Finns det män som inte hänger med i den nya omvärldens krav? Och hur se det egentligen ut för de unga pojkarna, är de på väg att halka efter i skolresultat och utbildningsnivå?
De medverkande i boken är: Alexander Pärleros, PM Nilsson, Tomas Björkman, Tomas Strand, Micael Dahlen, Mats Lindberg, Anders Oscarsson, Nuri Kino, Lars Einar Engström, Peter Graf, Tobias Degsell, Christer Fogelmarck och Claes Hemberg.

Lena Gustafsson är journalist, beteendevetare och kognitiv psykoterapeut.

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via anmälningsknappen på den här sidan. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig, vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början) Föredraget håller på kl 12.00-12.30. Varmt välkommen!

torsdag 25 oktober kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan