Lidingö Centrum

Gunilla Backman presenterar sin nya sångbok för barn

– Lördag 5 mars kl. 14.00

Lördagen den 5 mars kl. 14.00 besöker Gunilla Backman oss i bokhandeln och presenterar Hej Lilla Människa, en sångbok med helt nyskrivna sånger tänkta att användas vid ceremonier för att välkomna våra yngsta till världen. Bokförlaget Fri Tanke är också på plats och berättar om sin aktuella utgivning. Varmt välkomna!

Om boken
Hej Lilla Människa är ett antal sånger, tänkta att användas vid ceremonier för att välkomna våra yngsta till världen. De helt nyskrivna sångerna beskriver nyblivna föräldrars tankar och känslor av förundran inför det nya livet. Här besjungs både stillheten, förundran och glädjen. Boken vänder sig till nyblivna föräldrar, framför allt dem som vill anordna en sekulär ceremoni och som letar efter former för hur man kan göra det, men också till dem som tänker arrangera ett traditionellt kyrkligt dop.

Boken omfattar sångtexter, noter och reflektioner kring barnvälkomnanden och namn givnings ceremonier, liksom kåserier kring hur man hittar ett passande namn åt sitt barn.

I boken finns också en cd-skiva med sångerna insjungna av musikalartisten Gunilla Backman. Boken illustreras av Anna Sjölin.

lördag 5 mars kl 14:00

Plats

Lidingö Centrum