Stockholm Mäster Samuelsgatan

Giftfri : Ett rent liv utan tillsatser

Aldrig har väl vårt miljöfokus varit större än idag. Det har kommit att omfatta allt från mat till medicin och skönhetsprodukter. I "Giftfri" har författarna Martina Johansson och Fanny Lindkvist tagit till vara på gamla husmorsknep och blandat dem med moderna tillvägagångsätt och resultatet av egna experiment. Välkommen att lyssna till deras råd om vad du kan göra för en mer giftfri vardag. Programmet börjar kl 8.30, smoothies servereras från kl 8.15. Föranmälan görs via knappen på sidan. Välkomna!

Visste du att karies kan läka sig själv?

Visste du att du kan göra din egen hårtoning eller hårfärg hemma i köket?

Visste du att du kan blanda ihop en fästingspray till både dig och husdjuren på två minuter?

Boken innehåller massvis av tips och lösningar för hela familjen, från hemmets innersta vrår till utlandsresan, trädgården och hur man bör tänka kring elektronik. Författarna lägger starkt fokus på moderna produkter inom till exempel hygien, skönhet, läkemedel, kläder, tatueringar och leksaker. Här finns gott om inspiration för alla, både för nybörjaren och för den som intresserat sig för en giftfri livsstil länge.

Författarna Martina Johansson och Fanny Lindkvist är båda drivna bloggare och inspiratörer med fokus på kost och hälsa, och har tidigare skrivit flera böcker kring dessa ämnen.

fredag 19 januari kl 08:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan