Stockholm Mäster Samuelsgatan

Morgonmeditation med Magnus Fridh

Välkommen på en härlig start på dagen med Magnus Fridh, aktuell med boken "Att vara stilla när allt skyndar"! Vi mediterar i ca 40 minuter och därefter får alla en lättare frukost med sig. Insläpp kl 7.30, passet börjar kl 7.45. Föranmälan via knappen nedan.

Allt fler längtar bort från höga krav och det intensiva informationsflödet. Men hur kan vi hitta stillheten och bibehålla den i en jäktande vardag? En möjlig väg är genom meditation. Det finns inga genvägar, men genom att regelbundet öva kan vi göra vårt sinne mer rofyllt, flexibelt och orubbligt stadigt – även i stunder av negativ stress och oro.

Du kommer under den här morgonmeditationen att få pröva enkla övningar som är lätta att ta till sig och som är användbara i vardagen. Och kanske, kan du redan under klassen få en känsla av en stilla punkt, även om världen runt dig fortsätter att skynda. 

Inga förkunskaper krävs. 

Magnus Fridh undervisar i yoga, mindfulness och meditation och har genom akademiska studier i indologi med inriktning på tibetansk kultur och språk fördjupat sig inom ämnet. 

torsdag 30 januari kl 07:45-08:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan