Stockholm Mäster Samuelsgatan

Från skrivande till utgiven bok - vad händer längs vägen?

Hur arbetar förlagen? Hur resonerar de när de väljer bland alla manus som skickas in? Vad händer sedan när manuset blivit antaget? Hur gör jag för att själv ge ut min bok? Vad finns det för alternativ och hur går jag till väga? Välkommen på en kväll om skrivande! Insläpp kl 19.30, programmet börjar kl 19.45. Anmälan görs via knappen nedan.

Till denna kväll har vi bjudit in en författare, en förlagsredaktör, en marknadsstrateg samt en produktägare från Bonniers självpubliceringstjänst för att berätta om processen från manus till färdig bok i bokhandeln.
Niklas Natt och Dag är författare som efter många år av enträget arbete och omarbetningar av inskickade manus nu äntligen fått sin bok 1793 publicerad. 
John Häggblom är redaktör på Bokförlaget Forum. Han har bl a varit redaktör för boken "En man som heter Ove" och även för Simona Ahrnstedt, Viveca Sten, Ninni Schulman, Camilla Läckberg, Anna Fredriksson m fl.
Sara Lindegren är marknadsstrateg på Bokförlaget Forum. Hon ansvarar för marknadsföringen av Forums böcker och är den som t ex jobbar med marknadsföringen av Camilla Läckbergs böcker.
Lotten Skeppstedt är produktägare för självpubliceringstjänsten Type & Tell.

Välkomna till en inspirerande kväll!
 

onsdag 18 oktober kl 19:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan