Skellefteå

Författarträff om boken "Lyckligt drabbade"

Välkommen att lyssna till Katrin Hartelius Segerstedt som berättar utifrån sin aktuella bok "Lyckligt drabbade". Ingen föranmälan krävs.

I februari 2013 fick Katrin och hennes man Jonas sitt sjuka barn Svante. Då blev de sjukhusföräldrar. Svantes första år i livet var turbulenta och utmattande, men också mycket lärorika. Det är den resan Lyckligt drabbade handlar om.

"Ni gör det så bra, sa de.

Hur orkar ni? undrade de.

Jag hade aldrig klarat av det ni gör, påstod de. Och så skickade de med en styrkekram. Men vad har man för val när man får ett sjukt barn? Då handlar det inte om att orka eller att klara av. Det handlar om att göra det man måste, det man blir tillsagd av vården att göra.

I februari 2013 fick vi vårt sjuka barn Svante. Då blev jag och min man sjukhusföräldrar. Svantes första år i livet var turbulenta och utmattande, men också fantastiskt lärorika. Lyckligt drabbade är en bok för dig som är sjukhusförälder. Men även för dig som arbetar med sjukhusföräldrar eller har sjukhusföräldrar i din närhet. Det är faktiskt en bok för alla som berörs."

lördag 29 september kl 12:00

Plats

Skellefteå