Stockholm Mäster Samuelsgatan

Bokrelease för Thomas Eriksons nya "Omgiven av"- bok INSTÄLLT

Välkommen på release av "Omgiven av motgångar"! Vi bjuder på mingel med dryck, snacks och inspirerande författarsamtal. Föranmälan via knapp nedan.

EVENEMANGET ÄR TYVÄRR INSTÄLLT

Om du inte är medlem hos Akademibokhandelns vänner och inte heller vill bli det, kan du vid detta tillfälle anmäla dig till osa@esterbonnier.se

Hur hanterar man tillfällen då livet känns som en enda lång uppförsbacke?
Går det att vända motgång till framgång?  I sin nya bok ringar Thomas Erikson in prövningarna så att vi känner oss träffade. Inkännande och med glimten i ögat lotsar han oss mot ljuset i tunneln. Och visar att livet hänger mer på vad du gör av det än vad som sker omkring dig.

17.30 – 17.45 Mingel, bubbel och snacks
17.45 – 18.15 Thomas berättar om nya boken och hur motgång kan vändas till framgång.
18.15 – 19.00 Boksignering och mingel

Succéförfattaren Thomas Erikson har tidigare avhandlat idioter, psykopater, latmaskar och dåliga chefer. Denna gång tar han ett helhetsgrepp om motgångar av olika slag: problem på jobbet, i familjen, ekonomiska bekymmer, kärlekstrubbel, galna grannar, tärande konflikter… Helt enkelt när livet känns som en enda lång uppförsbacke. Som vanligt ringar Thomas in prövningarna så att vi känner oss träffade. Inkännande och med glimten i ögat lotsar han oss mot ljuset i tunneln. Och pekar på lösningar både inom och utanför oss själva. De tidigare ”Omgiven av-böckerna” har sålt i mer än två miljoner exemplar världen över. Omgiven av idioter har nyligen publicerats i USA.

torsdag 26 mars kl 17:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan