Stockholm Mäster Samuelsgatan

Författarträff med Sanna Ehdin och Tia Jumbe

Välkommen på författarträff med Sanna Ehdin och Tia Jumbe onsdagen den 25 maj kl 19.30-21.00. Detta är första gången som Sanna berättar om den nya boken Sluta kämpa - börja leva som har officiell utgivning veckan efter.

Efter den stora framgången med Nya Självläkande människan kommer här en ny uppdaterad titel av en av Sanna Ehdins moderna hälsoklassiker! Originalet utkom 2006 och har inte uppdaterats förrän nu.

• Skapa det liv du drömmer om!
• Bli fri från oro, stress, rädslor och ångest!
• Släpp fram din dolda kapacitet!
• Lär dig Happy Heart-metoden som förändrar ditt liv!

Sanna Ehdin Anandala, PhD, är hälsopionjären som haft enorma framgångar med sina böcker, nu senast med Nya Självläkande människan som snart sålt i 20 000 exemplarsom nyhet. Hon är immunolog och en uppskattad föreläsare som samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och 25 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn. Hennes 13 böcker har sålt i över en miljon exemplar i tio länder.

Tia Jumbe är yogalärare, författare och konceptutvecklare med en brinnande passion för att sätta ljuset på sin syn på helhetshälsa. Hon har gett ut ett flertal böcker, de senaste åren Yogadagboken och den populära Yoga & Jogga, tillsammans med löpcoachen Jenny Sunding.

Vi bjuder på dryck och tilltugg. Föranmäl dig i ett mejl till osa.city@akademibokhandeln.se 

Varmt välkomna!

Läs mer här.

onsdag 25 maj kl 19:30-21:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan