Mölndal Galleria

Författarträff med Marie-Louise Marc INSTÄLLT

Välkommen att lyssna till Marie-Louise Marc som berättar utifrån sin bok "Bettys val". Passa på att köpa en signerad julklapp. Vi bjuder på glögg med juligt tilltugg.

EVENEMANGET ÄR TYVÄRR INSTÄLLT PGA FÖR FÅ ANMÄLDA

Julen närmar sig, och Betty Svan älskar julen. Inte på det minimalistiska sättet, utan på det överdådiga! Det kan aldrig bli för mycket glitter, för långa ljusslingor eller för stora krubbor. Men i och med att Betty har flyttat ihop med nya kärleken Henrik försvåras traditionerna. Det är inte helt lätt att slå ihop två stora familjer under denna högtid, och mitt under Kalle Anka blir det dessutom också dags för Bettys vuxna dotter Maja att föda barn.   

När vinterkaoset har lugnat ner sig är det äntligen tid för Betty att få axla mormorrollen till fullo. Men helt plötsligt berättar Henrik att han måste åka till Indien. Kan deras förhållande klara av distansen? Speciellt med tanke på att Betty känner sig mer och mer attraherad av sin nya, vältränade PT: Anthony. Mitt i allt börjar Betty också fundera på pappan som hon aldrig träffat. Vem var han egentligen? Och finns han kvar i livet?    

Bettys val är den andra delen i feelgood-serien om Betty Svan. Den första boken, Bettys värld, har hyllats av både kritiker och läsare, och i denna del får vi fortsätta följa vår favorit-femtioplussare genom kärlekstrassel och karriärtankar. 

 Rapp, rolig och utan en död minut!  Expressen söndag  

 

onsdag 12 december kl 18:00

Plats

Mölndal Galleria