Skövde Commerce

Författarträff med Kristina Appelkvist

Skövdes egen deckardrottning är tillbaka med ny, spännande bok ”Den fjärde pakten”. Hör henne berätta om nya deckaren och sitt författarskap och passa på att köpa ett signerat exemplar av boken. Vi bjuder på lite festligheter för att fira. Ingen föranmälan krävs.

En student faller ner från universitetets klocktorn. Ingen kan säga om det rör sig om en olycka, ett självmord eller rentav mord.Händelsen hamnar snart i skuggan av en stor donation som ska bekosta ett unikt center för forskning och göra Västgöta universitet känt i hela världen. Rektor Emma Lundgren, som återvänt efter mammaledigheten, känner sig mer och mer motarbetad av sina kolleger. Tillsammans med Helena Waller försöker hon ta reda på vad som sker och vem som ligger bakom kuppen för att få henne avsatt. Och när chefsgruppen besöker den rika donatorn på Franska Rivieran inträffar ett mordförsök som får dem att inse att starka krafter verkar i det fördolda.
 

Den fjärde pakten är den fjärde fristående delen i serien med litteraturforskaren Helena Waller i huvudrollen. I den här pusseldeckaren återkommer även rektor Emma Lundgren som läsarna mött i Kristina Appelqvists tidigare böcker.

lördag 27 januari kl 13:00-14:00

Plats

Skövde Commerce