Strängnäs

Författarträff med Karin Flygare

Lördagen den 4 juni kl. 12.00-14.00 får vi besök av författaren Karin Flygare, som signerar sin bok Man kan liksom aldrig ångra sig.

Om författaren: En uppsats om när Jesus samlade ihop sina tolv lärljungar var min debut. Fröken var entusiastisk och jag förvånad. Hon som hade slagit mig på fingrarna för att jag inte kunde räkna var plötsligt full av beröm. Jag gick i andra klass och fick läsa upp mästerverket på skolavslutningen. Sen dess var det roligt att skriva och trist med matematik. 

I april 2009 kom min första bok Det är så konstigt nuförtiden på Alfabeta bokförlag. Sommaren 2011 Ingen riktig mamma på Alfabeta bokförlag. Under april 2016 utkommer Man kan liksom inte ångra sig på Bokförlaget Mormor.

Intryck och erfarenheter från ett arbetsliv som socionom lämnar spår i böckerna. Fiktion och verklighet blandas och blir till en berättelse.

Om boken: Det var ju hon och Martin sen evigheter tillbaka. Och de skulle ha barn tillsammans nån gång. De hade ju bestämt det. Fast när Stina blev osäker och ville pausa träffade han en annan och fick barn nästan med en gång. På sitt arbete som administratör för svenskundervisning för invandrare träffar Stina Adam från Bangladesh. Han är varm och spännande, kanske kan han bli den far hon söker till sitt barn. I en brevkonversation som startar på 1920-talet får vi följa en annan Stinas äventyrliga liv. Man kan liksom inte ångra sig är en roman om att vara kvinna och mor i olika tidsåldrar, så olika och ändå så lika.

Varmt välkommen!

lördag 4 juni kl 12:00-14:00

Plats

Strängnäs