Stockholm Mäster Samuelsgatan

Författarträff på Alla Hjärtans dag

Välkommen till en kväll i kärlekens tecken. Vi får lyssna till tre författare som skriver om romance och feelgood. Det blir mingel, författarprat och bakverk denna härliga kväll! Föranmälan via knappen nedan.

Ni får träffa:
Heléne Holmström,
aktuell med boken Sikta Högt
Heléne Holmström romandebuterade 2019 med ”Falla fritt”, första delen i den löst sammanhållna serien om människorna runt advokatbyrån Svärdh & Partners. Andra fristående delen heter "Sikta högt". Hon är själv utbildad jurist och har arbetat på advokatbyrå.

Christoffer Holst, aktuell med boken Solsken och parmesan
Christoffer Holst debuterade 2015 med Mitt hjärta går på och har sedan dess skrivit flera feelgoodromaner, bland annat den populära serien om journalisten Cilla Storm som nystar i mysterier i Stockholms skärgård. I april släpps Solsken och parmesan, en varm roman om vänskap, kärlek, familjehemligheter och sorg.

Simona Ahrnstedt med boken Bara lite till
Simona Ahrnstedt är författare, leg. psykolog och kbt-terapeut. Hon är en passionerad pionjär för den svenska romancevågen och anser att romance är den ulitmata feelgoodgenren. Simonas romaner är intelligent underhållning med passion, spänning och humor. Dessutom skiner hennes stora samhällsengagemang igenom i varje kapitel.

fredag 14 februari kl 17:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan