Lerum Solkatten Köpcentrum

Författarträff med Helene Stommel Olsson

Välkommen att lyssna till Helene Stommel Olsson som berättar utifrån sin aktuella bok "Den nakna flickan". 80 kr entre, 50 kr går att handlar för under kvällen, dryck och tilltugg ingår.

Föranmälan görs till lerum@akademibokhandeln.se

Den nakna flickan får vi följa med på den unga Viktorias livsresa, från barndom och uppväxt i en sluten religiös sekt på flykt från de svenska myndigheterna som ung mamma och vidare ut i världen på olika omvägar, till livet som firad stripdansös och sedermera ägare till en exklusiv nattklubb i Sverige. 

Du får inblick i en kvinnas frigörelse och kamp för att lämna sina rötter och Familjen hon växte upp i och hennes revansch på samhället. Du får möta religiösa fanatiker och outsiders men också människor som kommit lite i skymundan eller av olika anledningar råkar befinna sig i nattens skuggor. Du får även titta in i världar du inte trodde fanns, men som fortfarande existerar överallt.

Den nakna flickan handlar om religiös fanatism, sex, makt, indoktrinering, stripbranschen och om rätten till sin egen kropp. Den handlar också om hur uppfostran, uppväxt och upplevelser i barndomen påverkar oss som människor och indirekt de livsval vi senare gör i livet på gott och ont.  

torsdag 14 november kl 19:00

Plats

Lerum Solkatten Köpcentrum