Falun

Författarträff med fantasyförfattaren Hanna Blixt

Välkommen att lyssna till Hanna Blixt som berättar om sitt författarskap och sin aktuella bok "Den magiska rustningen". Efteråt finns Hanna på plats för signering.

Succéserien fortsätter! Den magiska rustningen är den fjärde delen i serien Äventyren i Sagofallen, efter Styx märke, Svarta damen och Vita löparen.

Vädret i Sagofallen och Mirroria är helt ur balans. Svarta hästen orsakar översvämningar, som följs av stormar och vulkanutbrott. För att stoppa Svarta hästen och mörkret som breder ut sig, får Sofia och Leo i uppdrag att hitta en magisk rustning. Problemet är att ingen verkar veta var delarna finns.
Kommer världarna gå under, eller kommer Sofia och Leohinna stoppa Svarta hästen i tid?

Äventyren i Sagofallen kommer att innehålla sju böcker, där varje bok är riktiga bladvändare och som håller läsaren i sitt grepp till sista sidan.Böckerna riktar sig främst till barn mellan cirka 8-12 år, men fungerar även utmärkt för högläsning från cirka 6 år och uppåt, då kapitlen är korta och spännande och man direkt kommer in i handlingen.

Flera använder dem som högläsningsböcker, inte minst i skolorna, då det även finns gratis lärarhandledning till (finns att ladda ner på www.hannablixt.com). Hanna Blixt vill med böckerna erbjuda spänning, glädje och en mysig lässtund, känslor som förhoppningsvis dröjer sig kvar länge.

lördag 22 september kl 11:00-13:00

Plats

Falun