Malmö Mobilia

Författarfrukost med Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Möt Caroline Ringskog Ferrada-Noli i ett samtal om hennes nyutkomna roman Rich boy. Om klass, moderskap och trauman som går i arv. En mamma och en dotter. Frukost serveras från kl 8.15, evenemanget börjar kl 8.30.

Föranmäl dig till malmo.mobilia@akademibokhandeln.se
Två kvinnoliv sammanvävda av tid, kärlek, ensamhet och en delad utsatthet. Vad innebär det att leva, arbeta och älska som kvinna, i ett samhälle som inte kan få nog av sina rich boys?

Caroline Ringskog Ferrada-Nolis återkomst som romanförfattare spänner över hela nittonhundratalet och gestaltar villkoren för tre generationers kvinnoliv. Det handlar om klass och moderskap, trauman som går i arv, och ensamma mammor som inte förmår ge sina barn det de behöver. Med samma bildrika, associativa stil som gjorde debuten Naturen så rosad har hon skrivit en roman som bärs fram av stor känslighet, psykologisk skärpa, skönhet och mörker.

CAROLINE RINGSKOG FERRADA-NOLI (född 1980) romandebuterade med Naturen 2009. 2016 kom boken Kära Liv och Caroline baserad på podcasten En varg söker sin pod som hon har tillsammans med Liv Strömquist.

onsdag 29 augusti kl 08:30

Plats

Malmö Mobilia