Stockholm Mäster Samuelsgatan

Författarsamtal med Louise Boije af Gennäs

Nu kommer "Skendöda", del två i Motståndstrilogin av Louise Boije af Gennäs. Hör henne berätta om boken på vår scen. Föranmälan sker via knappen nedan.

Visa inte att du lever
Sara har bestämt sig för att stanna i Stockholm, trots de märkliga och traumatiska händelser som präglat hennes första höst i huvudstaden. Mer på sin vakt än någonsin byter hon jobb och lägenhet i hopp om att de ansiktslösa förföljarna ska lämna henne i fred. Men den mardrömslika utpressningen tar snart vid där den slutade. Finns det överhuvudtaget någon i Saras omgivning som hon kan lita på?

Motståndstrilogin skildrar Louise Boije af Gennäs den lilla människans kamp mot makten. Det är en nervkittlande lek mellan verklighet och fiktion,  där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt. Del 1, Blodlokan, utkom i januari 2018, och del 3, Verkanseld, kommer i januari 2019.

Röster om Blodlokan:
-Ruskigt spännande historia. Lotta Olsson, DN
-En samtida bladvändare. Kulturnytt i P4
-En tät psykologisk thriller som är helt omöjlig att lägga ifrån sig en blandning av Millennium-trilogin, Klas Östergrens Gentlemen, Kafka och Hitchcock. Damernas Värld

onsdag 19 september kl 17:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan