Lerum Solkatten Köpcentrum

Författarkväll med Karin Wahlberg

Välkommen att höra Karin Wahlberg berätta om sin aktuella bok "Lätta ditt hjärta"! Entrébiljett 30 kr - vilket ger motsvarande rabatt vid köp av boken - förköpes i butiken. Vi bjuder på dricka med tilltugg.

Lätta ditt hjärta är tredje delen i Karin Wahlbergs älskade romanserie om människorna kring lasarettet i Ekstad under 1950-talet.

Stina Rudström är äntligen färdig med sin utbildning och stolt och andaktsfull stiger hon in på Allmänna BB i Stockholm för att påbörja sitt första riktiga arbete som barnmorska. Hon vill vara en person som kan göra skillnad för andra människor. Hon ser till och med fram emot att få arbeta över. Glänsande barnkroppar, blod och fostervatten, uppdraget känns både påtagligt och livsbejakande.

Sjuksköterskebristen, den eviga, härjar i Ekstad. Syster Greta, avdelningsföreståndare på Epidemin drar en lättnadens suck när hon får tag i en ny sköterska till sin avdelning även om hon känner sig lite tveksam till syster Katjas kvalifikationer. Var kommer hon ifrån egentligen?

tisdag 27 mars kl 19:00

Plats

Lerum Solkatten Köpcentrum