Nacka Sickla Köpkvarter

Författarkväll med Jan Guillou och Pascal Engman

Kom och lyssna på Jan Guillou i samtal med Pascal Engman. Akademibokhandeln Sickla finns på plats och säljer boken till specialpris. Och självklart finns det plats för frågor! Plats: Dieselverkstadens bibliotek

Fri entré men begränsat med platser så föranmälan krävs: maila evenemang@dvbib.se för att boka. Vi räknar med fullt hus så skynda fynda! Välkomna!

1968 är den sjunde delen i Jan Guillous hyllade romansvit Det stora århundradet. 1968 är också ett av 1900-talets mest mytomspunna årtal. Protesterna mot Vietnamkriget skapade en vänstervåg i samhället som präglade både kultur och politik, och i familjen Lauritzen ökar splittringen. Hör Jan Guillou berätta om boken och om det dramatiska året 1968!

Innan Guillou går på scen bjuder vi på ett samtal med journalisten Pascal Engman, som är aktuell med sin debutroman Patrioterna - en högaktuell thriller i nyhetsmiljö i samma samhällsengagerade anda som Henning Mankell och Sjöwall & Wahlöö. Pascal kommer att samtala med bokförläggaren Ann-Marie Skarp, VD för Piratförlaget.

Akademibokhandeln Sickla finns också på plats och säljer de aktuella böckerna till specialpris.

torsdag 9 november kl 19:30

Plats

Nacka Sickla Köpkvarter