Stockholm Mäster Samuelsgatan

Författarkväll med HOI förlag

Vi bjuder på dryck och tilltugg - välkomna!

19 oktober kl. 19.30-21.00 får vi besök av HOI förlag som presenterar några av sina aktuella författare. Författarna finns på plats och signerar sina böcker. 

Föranmäl dig i ett mejl till marknad@hoi.se  senast 17 oktober.

Medverkande författare:
Susanne Trydal är försäljningschef för barn- och ungdomslitteratur på Bonnierförlagen och Daniel Åhlin är chefredaktör för tidningen Telekomidag.

Elin Eldestrand föddes i Ludvika 1980 och är uppväxt strax utanför i den lilla byn Grangärde. Hon har en fil.mag. i medie- och kommunikationsvetenskap och en fil.kand. i engelska.Elin har jobbat som tidningsreporter, samt inom film- och TV-branschen.

Markus Sköld är uppvuxen i Hofors, Gästrikland men bor sedan år 2000 i Stockholm där han jobbar som systemutvecklare. Hans första roman ”Där ute i mörkret” kom ut 2012 och han har sedan dess medverkat med i ett flertal novellsamlingar inom skräck och science fiction.Intresset för berättelser vaknade tidigt, när han plöjde Stephen Kings och Dean Koontz tegelstenar. Men själva skrivandet kom inte igång på allvar förrän i 35-årsåldern. Han gillar skräck, science fiction, superhjältar, rollspel och datorspel.

Nasser Naje Lazem föddes i Bagdad år 1984 och bodde där fram till 1994 då han tillsammans med sin familj flydde i hopp om att komma till Sverige. Sedan 1997 har han varit bosatt i Sverige. Kärleken till poesi och skrift har varit ett stort intresse sedan tidig ålder. Att skriva har alltid varit hans primära intresse, men hittills har han satsat på utbildning och trygg ekonomi framför författarskapet. Han studerade till socionom och har bland annat arbetat med ensamkommande flyktingbarn och ungdomar. Idag arbetar han som fältsekreterare i Sundbybergs stad med ett förebyggande arbete mot kriminalitet, missbruk och social ohälsa bland ungdomar. Sedan 2012 har Nasser arbetat med sin självbiografiska trilogi med debuten ”Drömmar i vaket tillstånd”.

 

onsdag 19 oktober kl 19:30-21:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan