Sundsvall Storgatan

Författaren till "Omgiven av psykopater" berättar

Thomas Erikson, författare till succén "Omgiven av idioter" är tillbaka med "Omgiven av psykopater". Hör honom berätta om din omgivning - och hur den ska hanteras. Biljetter förköpes i butiken.

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt – eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det …

I boken avslöjas hur en psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Du får reda på om din egen personlighetstyp är röd, gul, grön eller blå enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. Helt klart är att vissa människor har en personlighet som är exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill.

Thomas Erikson är beteendevetare, författare och föreläsare. Efter att ha gjort karriär inom bankvärlden blev han 1999 konsult med ledarskap som sin specialitet. 

 

onsdag 13 september kl 18:30

Plats

Sundsvall Storgatan