Stockholm Mäster Samuelsgatan

Föräldrapeppen - för dig som ska bli, eller redan är, förälder

Att bli förälder är bland det största en kan vara med om! Och det svåraste, roligaste, och mest inspirerande och utmanande. Kvällens medverkande kommer med goda råd om hur vi uppnår jämställt föräldraskap, hur vi ger våra barn samma förutsättningar oavsett kön, hur vi hjälper dem att hitta läsglädjen. Och hur vi lyckas laga vegetarisk mat som passar för hela familjen. Föranmälan görs via knappen nedan.

Marie Björk är författare, journalist och feminist. Genom att förklara svåra samband på ett enkelt sätt vill hon med boken Vi ska ha barn kunna inspirera föräldrar till att hitta sin egen väg till ett jämställt föräldraskap.

Anne-Marie Körling är lärare, författare, föreläsare och Sveriges läsambassadör 2015–2017.  Hon har även tilldelats Svenska Akademiens svensklärarpris. Med boken Väck läshungern ger hon oss verktygen, lusten och inspirationen att hyvla ner trösklarna till litteraturen och väcka läshungern hos barn.

Lina Bodestad är leg. psykolog med erfarenhet från arbete med barn, unga och familjer i rollen som skolpsykolog. Hon är också förälder och brinner för att alla ska få utforska världen utifrån sin egen nyfikenhet. Om detta handlar boken Farliga prinsessor och ljuva monster – om normutmanande föräldraskap

Sara Ask har jobbat som dietist på Astrid Lindgrens Barnsjukhus och varit tidningen Vi Föräldrars expert på mat för barn i tio år. Lisa Bjärbo är journalist, författare, bloggare och förälder till två små kräsna vegetarianer. Tillsammans är de aktuella med Mega vego som är en uppföljare till de storsäljande kokböckerna Mera vego (2014) och Ännu mera vego (2015).

onsdag 25 april kl 18:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan
 1. bokomslag Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter

  Mega vego Mat för hela familjen : Sam...

  Sara Ask • Lisa Bjärbo

  Inbunden

  279:-

 2. bokomslag Vi ska ha barn : handbok i jämställt föräldraskap

  Vi ska ha barn : handbok i jämställt ...

  Marie Björk

  Kartonnage

  249:-