Stockholm Mäster Samuelsgatan

Föräldrapeppen - en kväll med goda råd och hög igenkänning!

Hur hanterar man barnens tid på nätet? Hur kan jag som förälder hjälpa mitt barn med läxorna på bästa sätt? Hur omvandlar man ADHD från en svaghet till en styrka? Varför är träning så viktigt för mamma-kroppen och vad ska jag tänka på? Välkommen till en inspirerande kväll för oss kunskapstörstande föräldrar! Programmet börjar kl 19.45 med insläpp kl 19.30. Anmälan via knappen nedan.

Kvällens rutinerade författare ger svar på ovanstående frågor!

Maria Dufva - Mitt barn på nätet
I den här boken får du som förälder guidning i hur du kan skapa trygga förutsättningar för att ditt barns liv på nätet ska bli just så härligt, roligt och lärorikt som det faktiskt kan – och ska – vara. 
Maria Dufva är kriminolog och jobbar med barn som utsatts för brott, men har med tiden specialiserat sig på brott på nätet. 

Pernilla Alm - Läxhjälp : familjens guide till effektiv och rolig läxläsning​
Läxhjälp är för dig som någon gång tjatat, gnatat och mutat för att läxorna ska bli gjorda i tid, och som vill få till en smidigare läxläsning med ditt barn. Pernilla Alm är legitimerad lärare och undervisar i engelska och spanska på högstadiet. Efter att ha varit inblandad i en läxdebatt hösten 2013 bestämde hon sig för att gräva mer i läxfrågan, vilket gjorde att hon idag är en av de mest insatta i frågan.

Anders Hansen - Fördel ADHD, var på skalan ligger du?
Lär dig hur du kan vända diagnosen till en fördel, oavsett om det gäller dig själv eller ditt barn, och hur du kan hantera även nackdelarna. 
Anders Hansen är leg läkare från Karolinska Institutet och överläkare i psykiatri och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. 

Lovisa Sandström - Lofsans underverk : starkare bäckenbotten, snyggare hållning och bättre sex​
Kvinnans bäckenbotten är en nyckelmuskel till ökad livskvalitet inom många områden i livet. 
Lovisa "Lofsan" Sandström är utbildad personlig tränare, idrottslärare och kostrådgivare, inriktad på träning för kvinnor. Hon driver Lofsangruppen, ett online-team inom personlig träning med studio i Stockholm och syns regelbundet i tv som rådgivare inom träning.


 

onsdag 4 oktober kl 19:30-21:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan