Stockholm Mäster Samuelsgatan

För alla barnen: Beppe experimenterar

Beppe Singer är känd från TV för sina roliga experiment som lockar barnen till både skratt och nya insikter. Kom och titta när Beppe experimenterar hos oss! Ingen föranmälan behövs

Om Beppe testar: 15 godisexperiment:

Godis - en kladdig historia!

Beppe Singer älskar att experimentera och här går han loss på lördagsgodiset. Resultatet blir en kladdig röra och "Godiskollen" kommer garanterat att bli en positiv ögonöppnare för alla gottegrisar! Tips för en ovanlig dag hemma i köket: Testa att göra den glada marshmallow-gubben som växer, den törstiga geléråttan, ett läsklyft, popcorn-båtar, en färgglad regnbågsdrink, salthissen, fantastisk sockervaddsmagi eller var lite crazy och odla dina egna sockerträd!

I tidigare böcker har Beppe laborerat hemma i köket och gjort detektivexperiment. Nu har turen kommit till det (nästan) alla gillar: godis! Det blir inte pekpinnar och förmaningar utan en bok som går ut på att se vad godiset innehåller och vad som kan hända om man tillsätter något spännande som orsakar kemiska reaktioner. Som när man bubbeltestar sitt sura godis eller inte kan låta bli att upprepa mentosfontänen! Boken avslutas med ett Godiskollen-Quiz för smarta snaskare.

Beppe testar - 15 godisexperimentär Beppe Singers tredje bok, med foton av Åsa Liffner och instruktiva bilder av Kjell Thorsson. Läs också Beppe testar - 15 experiment i köket och Beppe testar - 15 detektivexperiment eller pyssla med Beppes vetenskapspyssel och Beppes detektivpyssel.

onsdag 31 oktober kl 14:00-15:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan
 1. bokomslag Beppe testar! 15 godisexperiment

  Beppe testar! 15 godisexperiment

  Beppe Singer

  Inbunden

  149:-

 2. bokomslag Beppe testar! 15 utomhusexperiment

  Beppe testar! 15 utomhusexperiment

  Beppe Singer

  Inbunden

  149:-

 3. bokomslag Beppes vetenskapspyssel

  Beppes vetenskapspyssel

  Beppe Singer • Kjell Thorsson

  Häftad

  59:-