Nyköping

För alla barn: Handbok för superhjältar

Välkommen att träffa Elias och Agnes Våhlund, paret bakom serien "Handbok för superhjältar". Dagen inleds kl 11.00 med författarprat med bildvisning om hur hjälten kom till. Därefter bjuder vi på ekologiskt fika och slutligen blir det workshop kl 13.00 där barnen lär sig teckna sin egen superhjälte. Varmt välkomna!

"Ensam är inte stark"

Att vara superhjälten Röda Masken har förändrat allt för Lisa. Hon har fått självförtroende och vågar för första gången i sitt liv säga ifrån men i skolan hon är fortfarande lika ensam.
Om kvällarna flyger hon ut över staden och bekämpar brottslingar. Varenda rånare och tjuv är rädda att möta superhjälten. Alla utom stadens farligaste skurk, Wolfgang. Han är inte det minsta rädd och han har svurit att fånga in Röda Masken. Kommer Lisa hinna sätta Wolfgang bakom lås och bom innan han fångar henne?

Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!

lördag 20 oktober kl 11:00-13:40

Plats

Nyköping