Göteborg Olskroken

Eva-Lena Bjarneborg signerar "Nästan en familj"

I centrum av berättelsen står Petra, Jonas och Nova, vars öden möts i Göteborg. Petra kallar sig evighetssingel och är rädd att komma för nära män som hon dejtar. Men mest skrämmande är den genomskinlige mannen i hennes fåtölj. Jonas är nybliven tvillingpappa och odlar livsfilosofiska tankar – tills en omskakande händelse förändrar tillvaron helt. Sedan Nova var liten kan hon lystra efter faror som en hare. Men faror kan närma sig ljudlöst. När hon råkar avslöja en hemlighet öppnas nya perspektiv.

Nästan en familj är en relations- och utvecklingsroman med psykologiskt djup och övernaturliga inslag. Den vänder sig till dem som är intresserade av personlig utveckling och som gärna reflekterar kring människans natur och kanske fascineras av hur sinnet kan glida över i det okända.

Eva-Lena föddes 1963 i Göteborg, där hon arbetar som teknisk skribent. Hennes intresse för vardagspsykologi och -filosofi, liksom att hon är synsk och har mediala förmågor, har inspirerat till handlingen i denna roman.

lördag 27 maj kl 12:00-14:00

Plats

Göteborg Olskroken