Kungsbacka Kungsmässan

En vårkväll i feelgood-anda med Camilla Davidsson!

Välkommen till oss på en härlig feelgoodkväll med succéförfattaren Camilla Davidsson – som sålt över 100 000 böcker i sin romanserie om Emma. Nu är hon aktuell med sin nya roman "Liten tvåa med potential" – en varm historia om utbrändhet, oväntad kärlek och att börja om. Med på plats finns även bokförlaget Printz Publishing, som bland annat ger ut författare som Jojo Moyes och Sophie Kinsella, för att berätta om sina nya praliner. Vi bjuder på alkoholfritt bubbel och böcker till medlemspriser! Varmt välkomna!

Föranmälan krävs till Kungsbacka.kungsmassan@akademibokhandeln.se senast den 14/5.

Kontroll är viktigt för Sofia. Hennes mål är att göra karriär som investment banker, att lyckas, att ha en snygg yta. Så när hon hittar den lilla sekelskiftestvåan på Östermalm, nära arbetet och favoritkrogarna, är ingen gladare än hon. Dock behöver den verkligen renoveras. Arvid, hantverkaren som dyker upp, har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra… Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne, på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver.
 
När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden. Kan hon fortsätta att jobba dag och natt för sin otacksamma chef, ska hon verkligen svara ja när Oliver friar och är det naturligt att ständigt gå omkring med ett tryck över bröstkorgen? När Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra Arvid en tjänst får det oanade konsekvenser.

Liten tvåa med potential är en feelgoodroman om kärlek, om att hitta sig själv och att våga inse vad som verkligen är viktigt i livet.

onsdag 16 maj kl 18:00-19:00

Plats

Kungsbacka Kungsmässan