Uppsala Stora Torget

En kväll om skrivande

Drömmer du om att bli författare? Hur gör man och vad är det som krävs? Författarna Nina Wähä och Sven Olov Karlsson medverkar bägge i boken "Tag och skriv!" och denna kväll delar de med sig av sina erfarenheter och bästa tips. Föranmälan via knappen nedan. Entré 50 kr vilket ger motsvarande rabatt vid köp av kvällens bok. Välkommen!

I den här antologin möter du nyskrivna personliga texter av några av Sveriges namnkunnigaste författare. De delar även med sig av konkreta skrivtips och motiverande råd om hur du sätter igång.

Något av vad den bjuder på:Romanskrivande som ett husbygge. Skriva självbiografiskt. Inte vara rädd för att inte vara unik. Den svåra andra boken. Hur det är att gå och leda skrivarkurser. Inte sträva efter en perfekt rad, utan flera fulla sidor, och ur det vaska fram guldet. Konsten att kunna redigera sin egen text.
Det här är en bok som vänder sig till alla som är intresserade av skrivande. Till dig som ständigt skriver, till dig som ännu inte börjat och till dig som vill veta hur dessa författare egentligen gör.

Medverkande i boken: Andrea Lundgren, Annika Norlin, Johan Theorin, Klas Östergren, Kristoffer Leandoer, Majgull Axelsson, Mats Strandberg, Negar Naseh, Nina Wähä, Stina Stoor, Sven Olov Karlsson, Torbjörn Flygt, Åsa Linderborg, Åsa Moberg.

onsdag 12 februari kl 19:00-20:00

Plats

Uppsala Stora Torget