Stockholm Mäster Samuelsgatan

En kväll om resor och kulinariska upplevelser för foodisar

Möt författarna till en ny serie guideböcker för foodisar. Peter Loewe, Elin Unnes och Jonas Cramby ger sina personliga insidertips på de allra mest intressanta restaurangerna och barerna, caféerna och bagerierna i Rom, Paris och Tokyo. Föranmälan görs via knappen nedan.

Elin Unnes är musik- och trädgårdsjournalist. Hon har varit redaktör på Darling, Vice, Bon och Rodeo, och skriver regelbundet för Dagens Nyheter och Allt om Trädgård. Hon har tidigare skrivit de mycket hyllade böckerna The Secret Gardener (2014) och uppföljaren Herbariet (2016). Elin bor i Stockholms gamla Klarakvarter och en gång om året tar hon tåget till Paris för att övervintra på kontinenten.

Peter Loewe är journalist och korrespondent för Dagens Nyheter och har bott i Rom i över 30 år. Mat och vin är två av Peters specialintressen och han medverkar regelbundet i bland annat Gourmet och Allt om Vin.

Jonas Cramby är matskribent i Café Magazine och Metro. Han har gett ut fem mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco! och Japansk grillning. Böckerna har getts ut i fera länder över hela världen

 

onsdag 9 maj kl 18:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan