Lidingö Centrum

En kväll om Champagne!

Kom och lär dig mer om den lyxigaste av drycker - champagne! Författarna Britt Karlsson och Per Karlsson berättar. Anmälan görs via knappen nedan

Champagnen har en lång och flärdfull historia. Konsumtionen ökar ständigt i världen. Vem älskar inte att höja ett bubblande glas vid fest och högtidliga tillfällen! I denna vackert illustrerade bok möter läsaren hundratals vinbönder och tar del av deras vinfilosofi och ambitioner. Vad är det som gör champagne till just champagne? Författarna berättar om bakgrunden, tekniken, druvorna, geografin och naturligtvis om odlarna. 

Britt Karlsson och Per Karlsson har genom sina mångfalt prisbelönta böcker vunnit respekt inte bara i Sverige, de har fått internationella priser och deras böcker översätts till ett flertal språk. De bor i Paris men besöker hela tiden vinodlare runt om i Europa och andra vinländer. Britt Karlsson och Per Karlsson är nationellt och internationellt belönade och uppmärksammade för sina ovanligt insiktsfulla och högkvalitativa böcker: Ett vin blir till, Vinet och miljön och Vinlandet Frankrike.

torsdag 22 mars kl 19:00

Plats

Lidingö Centrum