Linköping Storgatan

En kväll med romance och choklad

Varmt välkommen till en romancekväll med Simona Ahrnstedt och Lovereads! I ett inspirerande samtal om kärleksromaner och romantik, diskuterar författaren Simona Ahrnstedt och Ebba Östberg, förläggaren för nya romanceförlaget Lovereads, allt ifrån vad romance egentligen är, till varför det på många sätt är feministiska böcker. Föranmälan görs via knappen nedan.

Romance är världens största litterära genre, som nu vinner mark i Sverige. Den kännetecknas av relationer och starka kvinnoporträtt.Simona och Ebba bjuder naturligtvis på lästips och berättar varför vi mår bra av att läsa romance. Hjärtligt välkommen till en varm och inkluderande kväll!

Om Simona Ahrnstedts bok Allt eller inget

Lexia Vikander är copywriter på en reklambyrå och älskar sitt arbete. Ändå känns det som om hon inte riktigt passar in. Som om alla andra kvinnor i reklamvärlden är självsäkra och perfekta. Alla utom hon. Dessutom är det stökigt på jobbet. En ny ägare har tagit över, och ryktet säger att många ska få sparken. Lexia saknar både formell utbildning och vassa armbågar och är inte den självklara stjärnan. Adam Nylund är en hård man. Han är värstingen från förorten som blev vd och är känd för sin hänsynslösa stil. Nu är han i Stockholm för att rensa upp på reklambyrån hans vän har impulsköpt; för att sålla agnarna från vetet. Egentligen vill han bara fokusera på arbetet. Men kvinnan på barstolen intill väcker hans intresse. Kanske är hon precis den avkoppling han behöver innan han startar sitt nya jobb. Han ser henne. Och han gillar det han ser. I alla fall tills hon fyllekysser honom och sedan kräks på hans skor. På måndag morgon möts de igen. Lexia och hennes nya chef: Adam.

 

torsdag 26 april kl 19:00

Plats

Linköping Storgatan