Lidingö Centrum

En hälsosammare kost med mer grönt!

Välkommen att lyssna till författarna till böckerna "Mega vego" och "Låt bönor förändra ditt liv". Lisa Bjärbo, Sara Ask, Lars-Erik Litsfeldt är alla experter inom det gröna köket. Kom och låt dig inspireras! Föranmälan görs via knappen nedan.

Mega vego:
Mera vego och Ännu mera vego har blivit klassiska kokböcker för hela familjen. De svenska utgåvorna har sålt i över 80 000 exemplar, och böckerna har översatts till flera språk. Nu kommer Mega vego, med recepten från båda böckerna samt en mängd nya rätter och tips.
Mega vego innehåller allt från de tidigare böckerna och dessutom nya texter med bland annat budgettips, knep för att spara tid vid matlagningen och enkel mat i farten. Samt ett tjugotal nya recept, däribland pasta gialla, okonomiyaki japansk kålpannkaka, kokosris med chilifrästa grönsaker, pulled portabello och vegansnickers.

Låt bönor förändra ditt liv - kokboken:
Efter boken Låt bönor förändra ditt liv kommer nu uppföljaren i form av en kokbok. Det sägs att det nu släpps en studie i timmen om tarmfloran och hur en bra sådan kan påverka både kropp och psyke till det bättre. I den här vackra kokboken får du lära dig hur du bygger en god tarmflora med hjälp av recept som innehåller resistent stärkelse och probiotika vilka är själva grunden för en god hälsa och vikt.
 

torsdag 15 februari kl 19:00

Plats

Lidingö Centrum