Stockholm Hötorget

"Du lever så länge du lär" - författarsignering med Christer Olsson

Välkommen på signering med inspiratören Christer Olsson!

Om boken:
Det finns inga rätt sätt.Konsten med livet är att hitta ditt sätt!

Christer Olsson är fiskarpojken från Öckerö som gjort sunt förnuft till en livs- och affärsstrategi. Vad han än tar sig an har han det mänskliga perspektivet i fokus. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling. Och hans goda råd är lika användbara för chefer och ledare som för människor på alla platser och situationer i livet.

I 49 texter som spänner över allt ifrån självrespekt, rädsla och förändringsvilja till avundsjuka, mod och arbetsglädje målar Christer i sin nya bok upp tankeväckande bilder och sår tankefrön.Vikten av att vilja och att ständigt utvecklas löper som en röd tråd genom Christer Olssons liv och böcker från uppväxten med pappa trålaren på Västkusten, genom åren som föräldralös och sedan under karriären inom affärslivet och inte minst i jobbet som StarForLife-ambassadör, som tagit honom till barnen och skolorna i det fattiga Afrika. En människa definieras genom sina handlingar och det är också Christer Olssons budskap. Gör det!, Veckla ut dig!, Agera!, Lev!, säger Christer. Action speaks louder than words.
Du lever så länge du lär är en varm och personlig inspirationsbok men också en kickstart i självutveckling och personligt ledarskap. Därför finns det längst bak i boken sidor för egna reflektioner och handlingsplaner.

Om författaren:
Christer Olsson är konsult i personlig utveckling, inspiratör, föreläsare och affärsman. Han är idag en av landets mest anlitade föredragshållare. De två tidigare böckerna heter Vart är du på väg och vill du dit? (2008) och Du läcker vad du tänker (2014).

onsdag 25 januari kl 16:00-18:00

Plats

Stockholm Hötorget