Umeå Avion Shopping

Dessertmästaren Joel Lindqvist signerar

Välkommen till dessertrevolutionen!

Tisdagen den 29 mars kl. 16.00 besöker dessertmästaren Joel Lindqvist oss och signerar sin bok Dessertrevolution. Varmt välkommen att träffa Joel, få hans bästa desserttips och kanske rentav provsmaka på några små läckerheter ur boken ...

Joel Lindqvist fann en passion och ett kall i desserten. Med inspiration från naturen skapar han desserter med stort hjärta och skarp hjärna. Hans signum är okonventionella ingredienser och en tonvikt på ekologiska och fräscha råvaror. En efter rätt som rymmer såväl raps och dill som myskmadra och harsyra är inget den vane Joel-gästen höjer på ögonbrynen åt. Här hittar du 37 spännande recept som du garanterat aldrig testat förut. Glass, sorbet och pralin förgylls med smul, gelé och olja. Spännande smakkombinationer som kommer ge dig en helt ny syn på efterrättens framtid.

Joel har tävlat med Skåne Kulinar och tog med dem OS-silver 2012. För svenska folket blev han ett folkkärt inslag i Kanal 5s tävling "Dessertmästarna", där han med sin personliga stil blev vinnare 2014. Till vardags är Joel Head Pastry Chef på kongresscentret Malmö Live och har tidigare arbetat på bland annat väl renommerade Mielcke & Hurtigkarl i Köpenhamn.

 

tisdag 29 mars kl 16:00

Plats

Umeå Avion Shopping