Nacka Sickla Köpkvarter

Daniel Sjölin läser högt ur sin nya bok "Stormen och monstertrucken"

Se hit alla monstertrucksdiggare! Daniel Sjölin kommer till Diselverkstadens bibliotek och läser ur sin nya barnbok "Stormen och monstertrucken". En actionfylld och humoristisk bilderbok, inspirerad av sandlådans krascharglädje. Fri entré men begränsat med platser så anmäl er gärna till evenemang@dvbib.se. Varmt välkomna!

Vilket barn har inte drömt om att få ratta en monstertruck? Här är det lilla killen som är kung över gatorna. Författaren Daniel Sjölin och illustratören Simon Jannerland har tillsammans skapat en actionfylld och humoristisk bilderbok, inspirerad av sandlådans krascharglädje. Men här finns också ett budskap: Bakom ratten på en monstertruck är inga uppdrag för svåra! 

När lilla killen vaknar mitt i natten är det full storm och ösregn. Bilarna flyter iväg och krockar, gatorna blockeras, räddningsfordonen kommer inte fram. Situationen kräver en riktig actionhjälte. Då rycker lilla killen ut med sin monstertruck!

Det blir starten till en hisnande färd genom staden där lilla killen får i uppdrag att forsla medicin, ballonger och choklad till sjukhuset. Han måste göra megahopp över över välta bilar, grävskopor och stora sprickor i gatan. Hjälp - hur ska det här sluta?

Det blir garanterat fartfylld läsning och boken kan man köpa till ett finfint pris av Akademibokhandeln Sickla som finns på plats!

Arrangeras av Diselverkstadens bibliotek och Akademibokhandeln Sickla i samarbete med Bonnier Carlsen
 

lördag 22 april kl 13:00

Plats

Nacka Sickla Köpkvarter