Stockholm Mäster Samuelsgatan

Crimekväll med Caroline Eriksson och Mariette Lindstein INSTÄLLT

Välkommen på en deckarkväll med författarna Caroline Eriksson och Mariette Lindstein i samtal med förlagschef Carina Nunstedt om sina aktuella böcker "Kom i min famn" och "Requiem på Dimön". Föranmälan via knappen nedan.

EVENEMANGET ÄR TYVÄRR INSTÄLLT
Välkommen på DECKARKVÄLL!

Kom och fira starten på två nya spänningsserier med författarna Caroline Eriksson och Mariette Lindstein. Vi bjuder på dryck, tilltugg och spännande boksamtal med författarna som berättar mer om sina aktuella böcker. 

17.30-17.45 mingel och snacks
17.45-18.15 Carina intervjuar Mariette Lindstein och Caroline Eriksson
18.15-18.45 signering och mingel

Caroline Eriksson, aktuell med Kom i min famn – första delen i en ny serie med samtalsterapeuten Simone Boman i spetsen. Genren är Family noir – ett mörkt och spännande relationsdrama med familjen i centrum. Internationellt hyllade Caroline Eriksson romandebuterade 2014 med Djävulen hjälpte mig som även nominerades till Stora Ljudbokspriset. Hon slog igenom stort 2015 med De försvunna, som blev en omedelbar internationell succé och såldes till 27 länder.

Mariette Lindstein, aktuell med Requiem på Dimön – den efterlängtade fristående fortsättningen på trilogin om Sekten på Dimön – baserad på hennes egna erfarenheter som sektmedlem. Mariette Lindstein gick som 20-åring med i den kontroversiella scientologirörelsen. Under 25 års tid arbetade hon på alla nivåer i kyrkan, inklusive i toppen av hierarkin på högkvarteret utanför Los Angeles. 2004 flydde hon. Idag arbetar hon som författare och föreläsare på heltid och har vigt sitt liv åt att upplysa andra om sektproblematiken. 

onsdag 1 april kl 17:30-19:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan