Frölunda Torg

Camilla Davidsson signerar sina feelgood-romaner

Camilla tog 2006 en time-out från sitt jobb på obestämd tid.  Hon bröt upp med pojkvännen eftersom han inte ville ha en ny kull barn, hon hade ingenstans att bo och hade varken lust eller ork att söka nytt jobb. I samma veva läste hon av en slump om en man som fått i present av sin flickvän att vandra pilgrimsleden till Santiago de Compostela i nordvästra Spanien för att reda upp sitt liv.
Hon hade inget att förlora och en kort tid senare befann hon sig i Saint-Jean-Pied-de-Port, en bergsby på franska sidan av Pyrenéerna. Där påbörjades en 90 mil lång vandring som helt kom att förändra hennes liv.

Om boken: Med ett omtumlande år bakom sig har Emma valt att tillbringa sommaren på Fårö för att i lugn och ro fundera igenom sitt liv och sina val. Men ett oväntat besked får henne att lämna ön och återuppta förhållandet med fondmäklaren Alex.
Hemkomsten blir dock allt annat än enkel och när Emma blir erbjuden att hälsa på väninnan Harriet på hennes hotell på Mallorca tar hon genast chansen. Men kan en kort vistelse i natursköna Deià verkligen hjälpa henne att fatta de beslut som krävs för att finna mening och lycka i tillvaron? Eller är resan en flykt bort från de val hon behöver göra för att bli lycklig på sikt?

torsdag 17 november kl 12:00-13:00

Plats

Frölunda Torg