Stockholm Fältöversten

Modevisning med Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret som konferencierer

Vi repeterar succén med en shoppingkväll ihop med Säker Stil i Fältöversten. Denna gång som en modevisning, "Fältan Frontrow", genom centrumet. Ebba von Sydow och Emilia de Poret är värdinnor och konferencier för modevisningen. Vi visar såklart höstens mode från Fältöverstens butiker utvalt av Ebba och Emilia och signerat Säker Stil-podden. Precis som i våras kommer det råda en festlig mingelstämning i centrum med shopping i fokus.

Fältan Frontrow går av stapeln torsdag den 29 september kl 16-19 med after shopping mingel på Slagteriaktiebolaget från kl 19. Under kvällen kommer det vara två modevisningar kl 16 och 17.30. 

Akademibokhandeln erbjuder 20% rabatt på valfri vara under kvällen!


Boken, som är starkt inspirerad av svensk och nordisk stil, är fylld med vackra bilder, steg för steg-guider och smarta knep, bland annat om hur du trollar med figuren. Dessutom får du lära dig hur du undviker felköp, shoppar smartare och att investera i plaggen som varar – både när det gäller trend och god kvalitet. 

Journalisten Ebba Kleberg von Sydow har bevakat livsstil och mode för Expressen, Veckorevyn, Sveriges Radio och SVT. Trendexperten Emilia de Poret har ett ben i modebranschen, det andra i musikvärlden med en bakgrund som sångerska. Idag rapporterar Emilia om mode i bland annat TV4. Tillsammans guidar de här, steg för steg, till hur du bygger upp en klassiskt elegant stil som är lätt att trivas i och fungerar i livets alla lägen. Säker stil är deras första gemensamma bok

torsdag 29 september kl 16:00-19:00

Plats

Stockholm Fältöversten